اسکالپ میگو
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آشپزی

مواد لازم اسکالپ میگو

میگو پوست کنده                  ۲۵۰ گرم
سیر                                   ۴ حبه
زنجبیل رنده شده                 ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده                      ۱ عدد
تخم مرغ                             ۲ عدد
پودر جوز هندی                    ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری                      به میزان لازم
آرد سوخاری                        به میزان لازم
سویا سس                         ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش                           ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                        به میزان لازم
روغن مایع                          به میزان لازم

طرز تهیه اسکالپ میگو

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

طرز تهیه میگو





:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: